Vi ønsker gjerne din tilbakemelding og medvirkning til våre produkter og vår utvikling.
Mona Nymoen er utdannet konditor og arbeider for tiden med å utvikle nye produkter for Gullimunn. Det er ikke bare selve oppskriften som må på plass, men også produksjonsform, emballasje, design og distribusjon. Ikke småtterierer for Gullimunn som til nå bare har holdt seg til mel, korn og bakeblandinger.
Det er et poeng for oss at kundene våre får bake mest mulig selv og oppleve gleden med fersk bakst. Kaffekjeksen vår kommer derfor i form av en ferdig deigrull, som du bare trenger å skive opp, legge på plata og deretter steke i en 10 minutters tid før det er serveringsklar fersk bakst.
Hjemmebakte herlige kaffekjeks Deigrullen vil bli på ca. 500g Den oppbevares kaldt på kjøl fram til du skal bruke den. Forhåndsvarm ovnen til 170-180 grader. Skjær opp deigen i passende skiver… Legger dem på et bakepapir på stekeplata og steker dem i 10-15 min. La kjeksen avkjøle seg litt på papiret. God fordøyelse! Mona og Frode i produksjonskjøkkenet på Røra Bakeri