Framtidas brød med fortidas korn – Trondheim 5.-6. mars 2018

5. - 6. mars 2018

Påmeldingsfrist: 28.02.2018

Grunnkurset «Framtidas brød med fortidas korn» går over to dager.

Kurset gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om baking med lokalt mel og gamle kornsorter som spelt, landhvete, emmer og svedjerug. Det blir bakst både med surdeig og økologisk gjær. Du får med deg både gode oppskrifter og fersk bakst fra kurset. Det er tilbud om deltakelse i bakenettverk etter endt kurs.

Kurssted: Trondheim.

Hoeggen skole, Adresse: Edgar B.Schieldrops V. 1, 7033 Trondheim

Google maps

Deltakeravgift: 2 000,-

Les mer på: 180305 Bakekurs Framtidens brød Trondheim

Start: 5. mars 2018 - Kl. 17:00
Slutt: 6. mars 2018 - Kl. 22:00
Påmeldingsfrist: 28.02.2018
Påmelding

Fordypningskurs i Surdeigsbaking – Trondheim 7.-8. mars 2018

7. - 8. mars 2018

Påmeldingsfrist: 28.02.2018

Har du lyst til å lære mer om surdeigens fortreffeligheter? Instruktøren, Cecilie Røli, har fordypet seg i sortenes bakekvaliteter og deres helsegevinster, og legger vekt på surdeigsbaking som et viktig verktøy for sunn og vellykket bakst.

På kurset lærer du om: Hva en surdeig er? Hvorfor er surdeig et viktig verktøy for lokalt mel av gamle kornsorter? Hvorfor bake med surdeig? Hva skjer i en surdeig? Framstilling av surdeig, praktisk bruk av surdeig, lagring av surdeig og ulike fordeiger/bakemetoder.

Kurset går over to dager.

Deltakeravgift: 2000,-

Kurssted: Hoeggen skole, Adresse: Edgar B.Schieldrops V. 1, 7033 Trondheim

 

Les mer:180307 Bakekurs Surdeig fordypning Trondheim

Start: 7. mars 2018 - Kl. 17:00
Slutt: 8. mars 2018 - Kl. 22:00
Påmeldingsfrist: 28.02.2018
Påmelding

Framtidas brød med fortidas korn – Steinkjer 12.-13. mars 2018

12. - 13. mars 2018

Påmeldingsfrist: 06.03.2018

Grunnkurset «Framtidas brød med fortidas korn» går over to dager.

Kurset gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om baking med lokalt mel og gamle kornsorter som spelt, landhvete, emmer og svedjerug. Det blir bakst både med surdeig og økologisk gjær. Du får med deg både gode oppskrifter og fersk bakst fra kurset. Det er tilbud om deltakelse i bakenettverk etter endt kurs.

Kurssted: Henning, Steinkjer

Deltakeravgift: 2 000,-

Les mer på: 180312 Bakekurs Framtidens brød Steinkjer

Start: 12. mars 2018 - Kl. 17:00
Slutt: 13. mars 2018 - Kl. 22:00
Påmeldingsfrist: 06.03.2018
Påmelding

Fordypningskurs i Surdeigsbaking – Steinkjer, 15.-16. mars 2018

15. - 16. mars 2018

Påmeldingsfrist: 08.03.2018

Har du lyst til å lære mer om surdeigens fortreffeligheter? Instruktøren, Cecilie Røli, har fordypet seg i sortenes bakekvaliteter og deres helsegevinster, og legger vekt på surdeigsbaking som et viktig verktøy for sunn og vellykket bakst.

På kurset lærer du om: Hva en surdeig er? Hvorfor er surdeig et viktig verktøy for lokalt mel av gamle kornsorter? Hvorfor bake med surdeig? Hva skjer i en surdeig? Framstilling av surdeig, praktisk bruk av surdeig, lagring av surdeig og ulike fordeiger/bakemetoder.

Kurset går over to dager.

Deltakeravgift: 2000,-

Les mer:180315 Bakekurs Surdeig fordypning Steinkjer

Start: 15. mars 2018 - Kl. 17:00
Slutt: 16. mars 2018 - Kl. 22:00
Påmeldingsfrist: 08.03.2018
Påmelding

Framtidas brød med fortidas korn – Steinkjer 17.-18. juli 2018

17. - 18. juli 2018

Påmeldingsfrist: 20.06.2018

Grunnkurset «Framtidas brød med fortidas korn» går over to dager.

Kurset gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om baking med lokalt mel og gamle kornsorter som spelt, landhvete, emmer og svedjerug. Det blir bakst både med surdeig og økologisk gjær. Du får med deg både gode oppskrifter og fersk bakst fra kurset. Det er tilbud om deltakelse i bakenettverk etter endt kurs.

Kurssted: Bjerkem, Steinkjer

Deltakeravgift: 2 000,-

Les mer på: 180717 Bakekurs Framtidens brød Steinkjer

Start: 17. juli 2018 - Kl. 10:00
Slutt: 18. juli 2018 - Kl. 15:00
Påmeldingsfrist: 20.06.2018
Påmelding

Fordypningskurs i surdeigsbaking – Steinkjer 19.-20. juli 2018

19. - 20. juli 2018

Påmeldingsfrist: 20.06.2018

Har du lyst til å lære mer om surdeigens fortreffeligheter? Instruktøren, Cecilie Røli, har fordypet seg i sortenes bakekvaliteter og deres helsegevinster, og legger vekt på surdeigsbaking som et viktig verktøy for sunn og vellykket bakst.

På kurset lærer du om: Hva en surdeig er? Hvorfor er surdeig et viktig verktøy for lokalt mel av gamle kornsorter? Hvorfor bake med surdeig? Hva skjer i en surdeig? Framstilling av surdeig, praktisk bruk av surdeig, lagring av surdeig og ulike fordeiger/bakemetoder.

Kurset går over to dager.

Kurssted: Rølia, Steinkjer

Deltakeravgift: 2000,-

Les mer: 180719 Bakekurs Surdeig fordypning Steinkjer

Start: 19. juli 2018 - Kl. 10:00
Slutt: 20. juli 2018 - Kl. 15:00
Påmeldingsfrist: 20.06.2018
Deig
Påmelding