«Hjemme hos Gullimunn-Kurs» 16. juni 2020

16. juni 2020

Kurset er fullbooket

Synes du det er spennende å bake med lokalt mel, men sliter med å takle variasjonene? “Hjemme hos Gullimunn”-kursene tar sikte på å gi deg økt forståelse for melet og bakeprosessen, og skreddersyr undervisningen til deltakernes ønsker og behov.

 

Gruppe: 10 pers

Pris: etter avtale

Utskrift: Hjemme hos Gullimunn-kurs juni20

Start: 16. juni 2020 - Kl. 18:00
Slutt: 16. juni 2020 - Kl. 20:00
Kurset er fullbooket

«Hjemme hos Gullimunn»-kurs: 9. august 2020

9. august 2020

Påmeldingsfrist: 2. aug 2020

Synes du det er spennende å bake med lokalt mel, men sliter med å takle variasjonene?

“Hjemme hos Gullimunn”-kursene tar sikte på å gi deg økt forståelse for melet og bakeprosessen, og skreddersyr undervisningen til deltakernes ønsker og behov.

Grupper fra 4 – 8 deltakere.

Pris. kr. 8.000,- for hele gruppen / alt. 2.000,- per pers.

Sted: Kulturgården Bjerkem,Såseggvegen 399, 7718 Steinkjer

 

Utskrift: Hjemme hos Gullimunn-kurs aug20

 

Overnatting: Det er mulig å bestille overnatting på gården.

Har dere bestilt overnatting, og ankommer kvelden før kursstart, er det mulig å begynne kurset allerede samme kveld uten tillegg i prisen.

Start: 9. august 2020 - Kl. 10:00
Slutt: 9. august 2020 - Kl. 16:00
Påmeldingsfrist: 2. aug 2020
Påmelding

Framtidas brød med fortidas korn, Trondheim, 18. september 2020

18. september 2020

Påmeldingsfrist: 11. sep 2020

Grunnkurset «Framtidas brød med fortidas korn» gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om baking med lokalt mel og gamle kornsorter som spelt, landhvete, emmer og svedjerug. Det blir bakst både med surdeig og gjær. Du får med deg både gode oppskrifter og fersk bakst fra kurset. Det er tilbud om deltakelse i bakenettverk etter endt kurs.

Kurssted:

Tid: Fredag 18. september 2020. Kl. 09.00 – ca. 17.00
Sted: Reppe Søndre, Trondheim
Adr. Osvegen 60, 7054 Ranheim

Deltakeravgift: 1 700,-

Les mer på:200918 Bakekurs Framtidas brød Trondheim

Start: 18. september 2020 - Kl. 09:00
Slutt: 18. september 2020 - Kl. 17:00
Påmeldingsfrist: 11. sep 2020
Påmelding

Fordypningskurs i Surdeigsbaking – Trondheim 19. september 2020

19. september 2020

Påmeldingsfrist: 12. sep 2020

Har du lyst til å lære mer om surdeigens fortreffeligheter? Instruktøren, Cecilie Røli, har fordypet seg i sortenes bakekvaliteter og deres helsegevinster, og legger vekt på surdeigsbaking som et viktig verktøy for sunn og vellykket bakst.

På kurset lærer du om: Hva en surdeig er? Hvorfor er surdeig et viktig verktøy for lokalt mel av gamle kornsorter? Hvorfor bake med surdeig? Hva skjer i en surdeig? Framstilling av surdeig, praktisk bruk av surdeig, lagring av surdeig og ulike fordeiger/bakemetoder.

Kurset som tidligere er gjennomført over to dager er nå konsentrert til en dag, men vil da av naturlige årsaker ha et usikkert sluttidspunkt. Deigene bestemmer. Sett derfor av hele dagen.

Deltakeravgift: 1700,-

Kurssted: Reppe Søndre, Adresse: Osvegen 60, 7054 Trondheim

www.reppesondre.com/

Last ned flyer: 200919 Bakekurs Surdeig fordypning Trondheim

Start: 19. september 2020 - Kl. 09:00
Slutt: 19. september 2020 - Kl. 17:00
Påmeldingsfrist: 12. sep 2020
Påmelding

«Hjemme hos Gullimunn»-kurs: 11.oktober 2020

11. oktober 2020

Påmeldingsfrist: 4. okt 2020

Synes du det er spennende å bake med lokalt mel, men sliter med å takle variasjonene?

“Hjemme hos Gullimunn”-kursene tar sikte på å gi deg økt forståelse for melet og bakeprosessen, og skreddersyr undervisningen til deltakernes ønsker og behov.

Grupper fra 4 – 8 deltakere.

Pris. kr. 8.000,- for hele gruppen / alt. 2.000,- per pers.

Sted: Kulturgården Bjerkem,Såseggvegen 399, 7718 Steinkjer

 

Utskrift: Hjemme hos Gullimunn-kurs okt20

Overnatting: Det er mulig å bestille overnatting på gården.

Har dere bestilt overnatting, og ankommer kvelden før kursstart, er det mulig å begynne kurset allerede samme kveld uten tillegg i prisen.

Start: 11. oktober 2020 - Kl. 10:00
Slutt: 11. oktober 2020 - Kl. 16:00
Påmeldingsfrist: 4. okt 2020
Påmelding