Du kontakter oss lettest gjennom e-post [email protected] og du kommer i dialog med oss gjennom facebooksidene "Gullimunn" og "bakegruppe for gamle kornsorter".

Du kan også kontakte hver enkelt av oss etter behov.

KONTAKT OSS

ADRESSE
Rølivegen 312, 7718 Steinkjer

TELEFON: +47 917 97 848
E-POST: [email protected]

Gullimunn sertifiserer sine forhandlere og sikrer at salgsleddet også har mulighet for å kunne svare kundene direkte når det gjelder spesifikk produktinformasjon. Vi har ikke egen netthandel, men selger direkte gjennom reko-ringen en gang i måneden i Trondheim, Innherred og Stjørdal. Du kan få tak i melet igjennom Rågo - som tilbyr matkasse levert rett hjem, med friske grønnsaker fra Frosta, og lokale delikatesser fra Trøndelag, - deriblandt vårt mel. Lokalmatportalen kan også hjelpe deg med å få tilgang på melet.

 

Her får du kjøpt og / eller smakt, våre produkter:

 

STEINKJER

Chef Mathall: Kongens gate 34, 7713 Steinkjer. Steinkjers lokalmatmekka, der lokale småskalaprodusenter kan få solgt varene sine i et utsalg, og kundene også kan sette seg ned og nyte et ferdig måltid, godt tilberedt av lokale råvarer.

Rølia: Rølivegen 312, 7718 Steinkjer. Rølia har mulighet for overnatting, de har andelslandbruk og tar ansvaret for en stor del av kornproduksjonen som Gullimunn hvert år får stor glede av. Rølia har åpent etter avtale.

Kulturgården Bjerkem : Bjerkem, Såseggvegen 399. Har vært sentral som kornprodusent for Gullimunn siden starten, og inviterer gjerne inn på gården til matservering, kulturopplevelser og overnatting. Åpent etter avtale.

Restaurant Experience på Bjerkem: Bjerkem, Såseggvegen 399, 7718 Steinkjer. Gourmetrestaurant i særklasse, som med sin mesterkokk Kim Tore Sjøbakk, tryller fram 16 retters helaftens middager, som er en time-out og en luksus du gjerne bør unne deg selv og dine nærmeste. Ingrediensene hentes fra det lokale og kortreiste matfatet og urkornbrød med sjølvkinna smør er et av faste innslag på menyen.

Hegdahlgården på Steinkjer er en nydelig liten sentrumskafe som baker mange av sine kaker på Gullimunns mel. På Kafeen finner dere veldig interessante utstillinger og ro i sjelen med utsikt til Rismelen og Steinkjerelva i Kristoffer Uppdalsgate 3.

Rekoringen Innherred: Et direkte møte mellom produsent og kunde. Vi leverer som hovedregel en gang i måneden. Følg med på annonser på Facebook.

INDERØY

Gulburet: Sandvollanvegen 391, 7670 Inderøy. Et nydelig og mangfoldig stopp langs Den Gyldne omvei. Gårdsbutikken har et godt utvalg av urkorn, og Liv Elin Olsen har også et bakeri, og baker på urkorn ved bestilling.

Marens bakeri, Baker på bestilling. Meieribakken 4, 7670 Inderøy. Marens Bakeri har det siste året satset mye på en glutenfri avdeling og har hatt mindre fokus på urkornet. De har imidlertid god tilgang og god kompetanse på lokalt urkorn og baker gjerne til dere på bestilling.

Røra bakerier, Grandmarka 292, 7670 Inderøy. Bakeriet er lokalisert på samme gård som Grandan mølle som maler kornet for Gullimunn. De ansatte er informert om den lokale melproduksjonen, og de selger melet i utsalget sitt. Forøvrig har de produksjon av Skjænning og flatbrød, og er mer en fullt opptatt med denne produksjonen.

God mat lokalt AS, Røra. Nyetablert lokalmatutsalg langs med E6, som tar sikte på å tilby et stort utvalg fra alle lokalmatprodusentene i Trøndelag. Innkjøringa er rett fra E6 men adressen er Røravegen 591,

LEVANGER

Rekoringen Innherred: Et direkte møte mellom produsent og kunde. Vi leverer som hovedregel en gang i måneden. Følg med på annonser på Facebook.

VERDAL

Rekoringen Innherred: Et direkte møte mellom produsent og kunde. Vi leverer som hovedregel en gang i måneden. Følg med på annonser på Facebook.

 

NAMSOS

Bonden & Bohemen, Namsos. Nytt lokalmatutsalg. Dette er en butikk for brukte klær og lokal mat. Drevet av Namsos Frivilligsentral og Namsos Røde Kors. Den er annerledes, spennende. All inntekt går til gode formål. Du finner dem på Namsos Storsenter Verftsgata 4.

GRONG

Legg gjerne turen innom Jørem på Grong. På Jørem dyrker de gamle kornsorter og dere kan blant annet oppleve svedjerugsåkeren fram til tresking i august. Jenny har et gårdsbakeri og selger i tillegg til sitt egenproduserte mel også fra Gullimunn. Bakeriet har utsalg med jevne mellomrom. Følg henne på facebook og instagram så holder du deg oppdatert.

STJØRDAL

Eidum gårdsbakeri: Eidumslia 31, 7517 Hell. Solvor Reinsberg, som driver Eidum gårdsbakeri, har satt seg godt inn i urkorn og lokalt mel og selger et begrenset utvalg i bakeriutsalget. Hun kan bake på urkorn ved bestilling.

Fuldseth Gård: Fv26 200, 7520 Hegra, Kontakt Anna Linde 413 71 384. På Fuldseth har de et lite fjernlager med mel som de benytter til salg enten fra egen gård, eller på Rekoringen. Ta gjerne kontakt med Anna om du trenger mere mel og du bor i området mellom Stjørdal og Trondheim.

Rekoringen Stjørdal: Vi leverer litt sporadisk, men som hovedregel en gang i måneden. Følg med på annonser på Facebook.

TRONDHEIM

Camp Hill Rotvoll Landhandel: Rotvoll alle 1, 7053 Ranheim. Hanne som driver landhandleriet, har alltid kundenes ønsker og behov i sentrum. Landhandleriet har til vanlig et godt utvalg av våre produkter i butikken, og er det tomt for noe, eller du har spesielle ønsker, så skaffer hun det gjerne for deg. Obs! Butikken holder sommerstengt.

Hevd Håndverksbakeri: Emanuele Spreafico er til tross for sin italienske opprinnelse, kåret til Norges beste baker. Bakeriet i Trondheim åpnet i oktober 2019 og har blitt en suveren suksess. De baker hver dag ferskt Trønderbrød, med 100% spelt fra Gullimunn. De bruker også melet som ingredienser i annet bakverk kombinert med hans "lokale" mel fra Italia. Dere finner bakeriet på torget: Kongens gate 18, 7011 Trondheim

Sellanraa Bok og Bar. Selger både brød bakt på Gullimunnmel og selger mel til hjemmebakst. Spør gjerne baker Emilien til råds, han er vel en av de som kjenner det lokale melet best av alle! Brødene selges hele, eller påsmurt til servering. Dere finner dem i samme bygning som Trondheim Folkebibliotek: Kongens gate 2, 7011 Trondheim. https://www.facebook.com/sellanraatrondheim/

Britannia Hotell, bar, Trondheim. Delikatesseutsalg med trønderske matspesialiteter fra hylla i baren i kjelleren på hotellet. Til høsten får også hotellgjestene smake lokal bakst med lokalt mel til frokost.

Streif Kafe, Pilegrimsgården, Trondheim. Ved Nidarosdomen og langs Nidelva kan du nyte landlige omgivelser midt i Trondheim sentrum. Anbefaler frokosten som Elin og hennes gjeng serverer her!

RØYRVIK

Røyrvik Bakst og konditori AS: Dergaveien 15, Limingen. Røyrvik bakst og konditori er et lite håndverksbakeri. Her produseres det brød, kaker og annen bakst. Bakst på lokalt mel produseres på bestilling, og melet får du kjøpt i bakeriets eget utsalg. Bakeriet ligger på næringshuset i sentrum av fjellbygda Røyrvik.

MERÅKER

Strikken AS er en nydelig liten butikk i Meråker som selger alt sånt som driverne liker selv. Alt fra garn til smykker til småinteriør og gaveartikler. Oppi det her, kommer bakegleden og da særlig på lokalt mel. Dere finner butikken i Meråker næringsbygg, Mellomriksvegen 4847, 7530 Meråker.

SVORKMO

Storkvikne gård AS på Svorkmo, har melet i sitt selvbetjente gårdsutsalg.

MOLDE

Fole godt i Molde er Vi er et ekte håndverksbakeri, med den enkle filosofien at lang liggetid på kjøl, gir brødene en bedre smak og farge. De har vokst seg store og leverer stadig mer økologisk urkornbrød. Spør etter det nydelige speltbrødet deres, så lover vi dere dere at dere vil bli fornøyde! Storgata 61, 6413 Molde

OSLO

Hotel Bristol : er eneste mottaker av det trønderske melet utenfor Midt-Norge. Deres sjefsbaker Jean Michele Lecomte sørger for at alle hotellets gjester får ferske brød bakt av urkorn hver eneste dag. De går også med drømmer om å åpne opp bakeriet for Oslos befolkning, men når dette blir mulig er enda uklart.

BODØ

Brødrene Berbusmel, Bodø. Hurra! For første gang er det mulig å få tak i trøndersk mel nord for Trøndelag. Brødrene holder til på torget i Bodø sentrum. De selger melet i utsalget sitt og tar sikte på å bake på melet etter hvert. Adressen er Storgata 7C.