Gården Ner-Salberg på Røra i Inderøy, eies og drives av Marit og Jakob Støre-Valen. De tok over gården, som er Marit’s hjemgård, i 2012.  Etter å ha deltatt på bakekurs i regi av Gullimunn i 2016, startet de omlegging til økologisk korndrift. I 2018 høstet de den første Debio godkjente avlingen av svedjerug og landhvete. Marit er sivilingeniør med doktorgrad og jobber med forskning og undervisning ved NTNU med fokus på forvaltning og drift av bygninger. Jakob er utdannet landbruksøkonom og psykolog med videreutdanning i data. Han har jobbet de siste 20 åra innen psykisk helsevern. Både Marit og Jakob har stor interesse for lokalmat og den gode smaken. Marit sitter i kommunestyret (Sp) og er opptatt av å øke matproduksjonen og lokalmattilbudet i regionen. Jakob, har gjennom sin praksis som psykolog møtt mange med mage/tarm plager. Han er opptatt av kompleksiteten i disse plagene der både kosthold og følelsesmessig prosessering inngår.  På Ner-Salberg driver de også med økologisk sau og grønnsaker. Restauranten [email protected] henter de fleste av sine råvarer her.  På Ner-Salberg er du velkommen til en samtale over en kopp kaffe eller egenprodusert kefir og kombucha. De lager også müsli med fermentert og tørket korn og jordskokk.